sâmbătă, 16 mai 2009

Ghost Whisperer,episoadele 21-22

Episode 21



Episode 22



Read more...

vineri, 15 mai 2009

Taking Chance

Inspirata din faptele reale descrise in jurnalul locotenent-colonelului Michael Strobl in timpul drumului sau de intoarcere acasa in Virginia, drama de razboi "Taking Chance" urmareste emotionanta experienta a acestui ofiter de escorta voluntar din armata americana, care isi asuma misiunea speciala de a insoti trupul neinsufletit al soldatului in varsta de 19 ani pe nume Chance Phelps, ucis in razboiul din Irak, spre orasul lui natal din statul Wyoming - Dubois.
Acest film despre respect, onoare, patriotism, moarte, tristete si fraternitate militara, narat din perspectiva unui ofiter american implicat direct in evenimente, prezinta elemente de originalitate fata de toate celelalte pelicule avand ca tema razboiul din Irak deoarece nu incearca sa impuna puncte de vedere democratice sau republicane, pro-razboi sau anti-razboi, pro-administratie sau anti-administratie, ci ne vorbeste cu franchete si corectitudine despre modul in care un popor strange randurile in momente de criza.







Read more...

joi, 14 mai 2009

Dance of the Dead

In noaptea marelui bal de absolvire a liceului, mortii se ridica pentru a se hrani cu cei vii, iar singurii care-i pot opri sunt ratatii care nu si-au gasit pereche pentru dans.




Read more...

miercuri, 13 mai 2009

The Devil's Tomb

O echipă de mercenari este contactată de un agent CIA misterios pe nume Elissa, care le cere membrilor echipei să salveze un om de ştiinţă care lucrează la o descoperire arheologică în deşert. Cu ajutorul unui preot misterios, echipa descoperă curând secretul care se ascunde dincolo de nisipuri. Un secret care fusese protejat mii de ani. Un secret care nu era de pe Pământ.





Read more...

marți, 12 mai 2009

Never Surrender

Un campion mondial de arte marţiale este convins să intre în lumea ilegala a bătăilor în cuşcă. Foarte repede îşi dă seama că sigurul mod de a încheia o bătaie este să omoare sau să fie omorât.




Read more...

luni, 11 mai 2009

Albume Full 2009 - 11 mai 2009


Read more...

duminică, 10 mai 2009

The Uninvited (A Tale of Two Sisters)

Anna si Alex sunt doua surori care traiesc impreuna cu tatal, mama fiindu-le decedata in urma unei explozii. Dupa decesul mamei, Anna este internata intr-o institutie psihiatrica pentru a se recupera. Intoarsa acasa, se intalneste cu sora ei care ii povesteste despre relatia pe care tatal lor o are cu fosta infirmiera a mamei lor. Cand o fantoma incepe sa-si faca aparitia in casa, fetele incep sa suspecteze ca noua lor mama le ascunde un secret infiorator.





Read more...
Blog Widget by LinkWithin
 

Featured