sâmbătă, 6 iunie 2009

The Wrestler


Randy "The Ram" Robinson (Mickey Rourke), un wrestler profesionist celebru prin anii '80, este fortat sa se retraga cand un atac de cord ii dovedeste ca va muri in ring daca nu renunta la sport. Barbatul se angajeaza intr-un magazin de delicatase, se apropie de o stripteuza trecuta de prima tinerete si incearca sa se reimpace cu fiica lui instrainata. Totusi, ocazia unui meci impotriva vechiului sau oponent, Ayatollah-ul, il face pe Ram sa sa-si incerce pentru o ultima oara puterile in ring.

Download fisier





Read more...

vineri, 5 iunie 2009

Albume Full Manele 2009 - 5 iunie 2009


Read more...

Albume Full Populara 2009 - 5 iunie 2009


Read more...

miercuri, 3 iunie 2009

Fired Up!


Shawn si Nick sunt cei mai populari baieti din liceu datorita faptului ca sunt cei mai buni jucatori din echipa de fotbal de la Gerard R. Ford High School. Cand vara le bate la usa, cei doi incearca tot posibilul sa se "rataceasca" in tabara majoretelor, in loc sa mearga in tabara de fotbal cu ceilalti membri ai echipei. Dupa ce Nick reuseste sa gaseasca o cale prin care el si Shawn sa se alature fetelor in tabara, acestia se trezesc inconjurati de fete care mai de care mai atragatoare.
Totul merge perfect pentru ei, pana cand Shawn se indragosteste de Carly, majoreta sefa. Aceasta pune la indoiala intentiile celor doi, dat fiind faptul ca s-au infiltrat in tabara cu toata grupa de majorete, in loc sa mearga cu ceilalti baieti din echipa in tabara de fotbal. Pentru a-i castiga increderea si prietenia, Shawn trebuie sa vina cu miscari ingenioase, inainte de finala competitiei majoretelor.




Read more...

marți, 2 iunie 2009

Driven to Kill

Ruslan este un fost mafiot rus, care a parasit viata lui in sanul mafiei si a devenit scriitor de romane. Familia lui a ramas in urma, iar fiica lui urmeaza sa se casatoreasca. Dar Ruslan nu se poate bucura de faptul ca fata lui se casatoreste, deoarece alesul inimii sale este fiul unui vechi inamic de-al lui. Chiar si-asa el accepta situatia pentru ca fiica lui sa fie fericita. Dar cand in ziua nuntii, fiica lui este atacata si asasinata, Ruslan se intoarce inapoi in oras. Acesta este punctul in care Ruslan uita de pactul incheiat cu el insusi de a nu mai reveni la o viata de crima, si porneste la vanatoare. Cu o pofta exagerata pentru sange si razbunare, Ruslan distruge totul in calea lui, omorand pe toti cei care au fost implicati in asasinatul fiicei lui. Nimeni nu are scapare si nimeni nu ii poate sta in cale. Nici macar politia.




Read more...

luni, 1 iunie 2009

Last Chance Harvey

New yorkez-ul Harvey Shine este pe punctul de a-si pierde slujba de compozitor de muzica pentru reclame publicitare. Harvey pleaca la Londra in week-end pentru a participa la casatoria fiicei sale Susan, promitandu-i insa sefului sau ca se va intoarce la New York luni dimineata spre a lua parte la o sedinta importanta, in caz contrar urmand sa fie concediat. Devastat de faptul ca propria fiica l-a ales pe tatal vitreg sa o conduca la altar, Harvey Shine pleaca de la nunta inainte de receptie direct la aeroport, dar pierde avionul si este concediat telefonic de catre superiorul sau. Inecandu-si amarul in bautura la barul aeroportului, americanul o cunoaste pe Kate Walker, o angajata trecuta de 40 de ani a Oficiului National de Statistica, a carei viata se reduce la munca, cicaleli interminabile din partea mamei si intalniri ocazionale umilitoare cu barbati necunoscuti. Harvey si Kate relationeaza imediat, iar legatura de suflet tot mai puternica care se creeaza intre ei ii inspira pe amandoi si le transforma pentru totdeauna existentele banale.




Read more...

duminică, 31 mai 2009

Milk - Pretul curajului


"Milk" este primul film nedocumentar bazat pe povestea reala de viata a politicianului american Harvey Milk, cel care a devenit in anul 1977 primul homosexual declarat ales intr-o functie oficiala pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.
Dupa ce a parasit orasul New York si s-a mutat in California, la San Francisco, barbatul de varsta medie s-a transformat intr-un politician activ, intr-un orator talentat si intr-un militant pentru promovarea si recunoasterea drepturilor minoritatilor sexuale. La a treia tentativa, Harvey Milk a fost votat in Consiliul Supervizorilor orasului San Francisco, starnind furia si frustrarea fostului supervizor Dan White. La un singur an de la acest eveniment, in 1978, atat Harvey Milk, cat si primarul orasului San Francisco pe nume George Moscone au fost impuscati mortal de catre Dan White, care ii acuza pe fostii lui colegi din Consiliul Supervizorilor de faptul ca au respins incercarea sa de a-si anula propria demisie din respectivul Consiliu.





Read more...
Blog Widget by LinkWithin
 

Featured