miercuri, 11 martie 2009

The Unborn

Dybbuk (dĭb'ŏŏk, dē-bōōk') : substantiv. Un demon, sau sufletul unei persoane decedate care intra in corpul unei persoane vii si ii dirijeaza comportamentul; exorcizarea este posibila numai printr-o ceremonie religioasa;
Uneori, sufletul unei persoane care a murit a fost atat de intinat de rau incat nu ii este permisa intrarea in Rai. Trebuie sa rataceasca vesnic intre granitele celor doua lumi, cautand cu disperare un nou trup in care sa locuiasca.
Iar cateodata reuseste.
Casey Beldon (ODETTE YUSTMAN din Cloverfield, filmul TV October Road) si-a urat mama care a parasit-o de cand era copil. insa, cand inexplicabilul se produce, Casey incepe sa inteleaga de ce a plecat mama ei. Bantuita de cosmaruri nemiloase si torturata de o fantoma, fata cere ajutorul singurei persoane, rabinul Sendak (GARY OLDMAN din The Dark Knight, franciza Harry Potter), care poate opri raul.
Cu ajutorul lui Sendak, prietena ei cea mai buna, Tomy (MEAGAN GOOD din Saw V, Stomp the Yard) si iubitul ei Mark (CAM GIGANDET din Twilight, Never Back Down), Casey descopera sursa unui blestem de familie care dateaza de pe vremea Germaniei naziste. Este vorba de o creatura ce are capacitatea de a intra in oricine sau in orice si care devine tot mai puternica cu fiecare posesiune. Odata ce blestemul se dezlantuie, singura ei sansa de supravietuire este de a inchide usa ce face legatura cu lumea de dincolo, usa care a fost lasata deschisa de cineva care nu a fost nascut niciodata.

DOWNLOAD


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Blog Widget by LinkWithin
 

Featured