sâmbătă, 23 mai 2009

Mari scriitori ai literaturii romane[1]


Read more...

vineri, 22 mai 2009

Albume Full Romaneasca 2009 - 22 mai 2009


Read more...

Albume Full Straina 2009 - 22 mai 2009


Read more...

Albume Full Manele 2009 - 22 mai 2009


Read more...

joi, 21 mai 2009

My Bloody Valentine

Un coşmar demult îngropat reîncepe să bântuie un orăşel în care se petrece una dintre cele mai terifiante poveşti ale genului horror, care de Ziua Îndrăgostiţilor prinde viaţă în cea mai înfricoşătoare experienţă 3D a anului.
În urmă cu 10 ani, o tragedie avea să schimbe orăşelul Harmony pentru totdeauna. Tom Hanniger (Jensen Ackles - "Smallville", "Supernatural"), un miner neexperimentat, a cauzat un accident în mină, care a dus la moartea a 5 persoane. Singurul supravieţuitor, Harry Warden, deşi în comă profundă, şi-a căutat răzbunarea. Exact la un an de la accident, de Ziua Îndrăgostiţilor, s-a trezit şi a masacrat 22 de oameni cu un târnăcop, înainte de a fi la rândul lui ucis.
Zece ani mai târziu, Tom Hanniger se întoarce în oraş de Ziua Îndrăgostiţilor, însă marcat de accidentul pe care l-a cauzat. Încercând să se împace cu trecutul, el se luptă şi cu sentimentele încă vii pentru fosta sa iubită, Sarah (Jaime King - "The Spirit", "Sin City"), care acum este căsătorită cu cel mai bun prieten al lui, Axel (Kerr Smith - "Final Destination", "Dawson's Creek"), şeriful oraşului. Dar chiar în seara aceea, după ani de linişte, ceva din trecutul întunecat al oraşului Harmony se trezeşte. Cu o mască de gaze pe faţă şi înarmat cu un târnăcop, un criminal de neoprit se dezlănţuie. Pe măsură ce acesta se apropie tot mai mult de ei, Tom, Sarah şi Axel realizează că acesta ar putea fi chiar Harry Warden, care s-a întors să se răzbune...






Read more...

miercuri, 20 mai 2009

Kyle XY ,sezon 3, episoadele 3-5

Episode 3



Episode 4



Episode 5


Read more...

marți, 19 mai 2009

The Spirit

Personaj principal al unor benzi desenate celebre in anii '40, The Spirit este un justitiar mascat care isi insceneaza moartea pentru a lupta mai eficient impotriva criminalilor din Central City. Cel mai periculos adversar al sau este The Octopus, care ucide pe oricine ii vede fata si planuieste sa arunce in aer intregul oras. The Spirit il atrage in catacombele orasului pentru o ultima batalie, in timp ce batalioane de femei superbe alearga dupa eroul nostru pentru a-l seduce, a-l iubi sau a-l ucide.





Read more...

luni, 18 mai 2009

The Horsemen

Personajul principal al acestui thriller psihologic sangeros este morocanosul detectiv Aidan Breslin, care jeleste inca moartea survenita recent a devotatei lui sotii si care s-a indepartat incet-incet din punct de vedere emotional de cei doi baieti ai sai - Alex si Sean.
In timp ce investigheaza o serie de asasinate de o violenta iesita din comun si aduna indicii care il aduc tot mai aproape de criminali, Aidan Breslin descopera o conexiune inspaimantatoare intre el insusi si suspectii dintr-un sir de crime ce par a avea la baza profetiile biblice cu privire la cei patru Cavaleri ai Apocalipsei: Razboiul, Foametea, Ciuma si Moartea. Singurele atuu-ri pe care le detine detectivul Aidan Breslin in lupta lui acerba impotriva Raului sunt cuvintele "Come and see", pe care le gaseste scrise cu sange pe cei patru pereti ai camerei in care s-a petrecut o crima brutala si care il duc cu gandul la tema biblica a Cavalerilor Apocalipsei, precum si tanara Kristen, care ar putea fi implicata direct in seria de asasinate, dar care pastreaza secretul identitatii celorlalti camarazi ai sai chiar si intre zidurile inchisorii.






Read more...

duminică, 17 mai 2009

House MD episoadele 21-24

Episode 21



Episode 22



Episode 23



Episode 24



Read more...
Blog Widget by LinkWithin
 

Featured