sâmbătă, 9 mai 2009

Butterfly Effect: Revelation

Sam Reid poate sa calatoreasca in timp, si isi face din asta stilul sau de viata ajutand la capturarea mai multor criminali. Problema este ca atunci cand el face "saltul" in timp, trebuie sa ramana observator si sa nu modifice cu nimic cursul timpului, deoarece modificarea trecutului aduce cu sine modificarea prezentului. Necazurile lui incep cand Elizabeth Brown apeleaza la el pentru a afla cine este ucigasul iubitei lui. Pentru a afla acest lucru Sam face un "salt" in trecut, dar neintentionat incalca "regula" si schimba cursul timpului.Cand Sam se trezeste si vede ca a modificat complet prezentul devine obsesiv si incearca cu orice pret sa se intoarca in trecut sa aduca totul la starea initiala.Din pacate incercarile lui esueaza, iar fiecare situatie creata este mai rea decat precedenta. Poate sa rezolve misterul inainte de a-si pierde mintile?






Read more...

vineri, 8 mai 2009

Bedtime Stories

Cel mai placut moment al zilei pentru un ingrijitor (Adam Sandler) este sa le spuna povesti nepoatei si nepotului sau. In momentul in care amanuntele din imaginativele sale basme incep sa devina realitate, timidul arhitect trebuie sa-si ia inima in dinti si sa-si protejeze odraslele intr-o serie de aventuri care ne vor tine cu sufletul la gura. Regizor este Adam Shankman, cel care a regizat si Pacificatorul, debutul lui Vin Diesel in comedie.







Read more...

joi, 7 mai 2009

House MD episoadele 16-20

Episodul 16



Episodul 17



Episodul 18



Episodul 19



Episodul 20




Read more...

miercuri, 6 mai 2009

Albume muzica manele 6 Mai 2009


Read more...

marți, 5 mai 2009

Yes Man

Avand la baza romanul autobiografic omonim al scriitorului britanic Danny Wallace, filmul "Yes man" este o comedie spumoasa care il are in centrul actiunii pe Carl Allen, un barbat care s-a plictisit de viata lui banala si lipsita de sare si piper si care obisnuieste sa respinga din principiu toate ofertele si propunerile pe care le primeste de la colegi, prieteni sau simplii necunoscuti de pe strada, motiv pentru care a devenit foarte singuratic si antipatic oamenilor din jurul sau.
In momentul in care se inscrie la un curs de intr-ajutorare a carui singura regula este aceea de a raspunde afirmativ oricui, indiferent de cererea pe care ti-o adreseaza, toata existenta lui Carl Allen se schimba in sensul pozitiv al cuvantului, castigand 45.000 de dolari, fiind promovat la locul de munca, intalnind o noua dragoste, gasind un caine, invatand limba coreeana sau obtinand o diploma de asistent. Astfel, puterea cuvantului "Da" ii influenteaza viata in cele mai neasteptate si surprinzatoare moduri, barbatul intelegand insa si faptul ca orice lucru bun are un revers al medaliei.







Read more...

luni, 4 mai 2009

House MD episoadele 14 si 15

Episodul 14



Episodul 15



Read more...

duminică, 3 mai 2009

Dragonball : Evolution

Povestea din Dragonball îl urmăreşte pe Goku, un licean care află că e singura şansa a omenirii împotriva unui demon distrugător, Piccolo. Goku vrea să îndeplinească dorinţa bunicului său Gohan, aceea de a-l găsi pe Maestrul Roshi pentru a aduna cele 7 globuri ale dragonului (care pot îndeplini orice dorinţă) şi a-l împiedica pe Piccolo să îşi îndeplinească dorinţa de a deveni stăpânul lumii. Bineînţeles, o cursă contracronometru începe pentru găsirea globurilor, căci acestea i-ar putea îndeplini şi lui Piccolo dorinţele.







Read more...
Blog Widget by LinkWithin
 

Featured