sâmbătă, 20 iunie 2009

Killshot


Bazat pe romanul omonim al autorului Elmore Leonard, thriller-ul "Killshot" urmareste incercarile disperate ale sotilor Carmen si Wayne Colson de a scapa cu viata din confruntarea cu doi asasini profesionisti care doresc sa-i elimine. Carmen Colson lucreaza ca agenta imobiliara si este foarte fericita alaturi de sotul sau Wayne, pe care il convinge sa se prezinte la un interviu de angajare la firma ei. Atunci cand Wayne Colson vine la intrevedere, in loc de managerii spilcuiti si imbracati in costume elegante, gaseste doi criminali care planuiau sa jefuiasca agentia.
Dupa ce asasinii Armand "The Blackbird" Degas si Richie Nix esueaza in prima lor tentativa de a-i lichida pe sotii Colson, acestia din urma sunt inclusi intr-un program federal de protectie a martorilor si sfatuiti de catre agentul FBI Ferris Britton sa se mute intr-un alt oras. Numai ca experimentatul criminal Armand Degas si psihopatul tanar Richie Nix sunt decisi sa stearga orice urma care i-ar putea incrimina si sa ucida orice persoana care i-ar putea lega de locul infractiunii.


Read more...

vineri, 19 iunie 2009

The Terminators




Read more...

marți, 16 iunie 2009

Weekend cu mama


In urma cu 15 ani, Luiza a plecat in Spania, lasandu-o pe Cristina, fetita ei in varsta de trei ani, in grija rudelor. Revenita in tara, femeia descopera adevaruri socante, de care a fost tinuta la distanta: fiica ei a fugit de acasa, e dependenta de droguri si are o fetita de doi ani pe care a lasat-o in grija unui orfelinat.
Macinata de vinovatie, Luiza incearca sa o salveze pe Cristina si sa-si rascumpere astfel greselile din tinerete. Are la dispozitie...un weekend.


Read more...
Blog Widget by LinkWithin
 

Featured