sâmbătă, 13 iunie 2009

The Bank Job

Inspirat din realitate, filmul prezinta un jaf care a avut loc in Londra in urma cu 30 de ani. In momentul in care politia se afla in postura de a nu putea aresta o persoana din cauza ca aceasta detine fotografii compromitatoare cu o personalitate regala (pastrate intr-o cutie valorica dintr-o banca de pe Baker Street), singura solutie este sa vina cu o idee inovatoare. Astfel, detectivul Tim Everett o santajeaza pe Martine, o femeie seducatoare, care cunoaste persoane interesate sa dea marea lovitura, sa isi foloseasca sarmul pentru a-i convinge sa jefuiasca banca de pe Baker Street si sa recupereze pozele. Martine reuseste sa il convinga pe un vechi iubit si prieten de-al ei,Terry si pe prietenii lui sa se ocupe de treaba, insa nu le spune ca acesta e un jaf comandat de politie.
Folosindu-se de relatiile sale, Terry pune la punct un plan prin care reuseste sa patrunda in camera unde se afla cutiile de valori. Colectand bunurile din cutiile valorice alaturi de complicii sai, descopera ca acestea contin lucruri mult mai valoroase decat banii, si isi da seama ca Martine nu i-a zis motivul real al jafului. Din cauza ca au intrat in posesia mai multor probe compromitatoare, situatia se complica, iar jefuitorii se trezesc urmariti atat de politie cat si de persoane din lumea interlopa.




Read more...

vineri, 12 iunie 2009

Knight Rider episoadele 10-12

Episode 10



Episode 11



Episode 12


Read more...

joi, 11 iunie 2009

The Dark Knight

Actiunea filmului se petrece la un an dupa ce Batman l-a eliminat pe Ra's Al Ghul. Bruce Wayne si alter-ego-ul sau - Batman, continua sa stabileasca ordinea in Gotham City, alaturi de locotententului James Gordon si Harvey Dent noul procuror districtual. Totul merge bine pentru o vreme iar Batman spera ca in curand Dent ii va lua locul si va deveni urmatorul protector al orasului. Planurile lui Batman sunt spulberate cand un nou pericol ameninta orasul iar locuitorii au nevoie mai mult ca oricand de eroul lor. Cavalerul negru trebuie sa il infrunte acum pe Joker, un criminal psihopat,care vrea sa dovedeasca faptul ca fiecare are un pret si sa aduca haosul in Gotham City.
Batman nu reuseste sa faca fata tuturor provocarilor fiind manipulat de Joker si ajunge sa isi pateze reputatia de erou al orasului incalcand granita fragila dintre statutul de erou si cel de razbunator. Planurile Jokerului prind contur cand reuseste sa il convinga pe Harvey sa porneasca o vendeta personala, dovedind astfel ca si un potential erou poate sa decada. Pierzand sprijinul unor persoane foarte importante pentru el, Batman trebuie sa aduca singur linistea in Gotham City.





Read more...

marți, 9 iunie 2009

Hi-Q - Razna[2006]







Read more...

Cassa Loco - Sorel[2000]


Read more...

luni, 8 iunie 2009

Biblioteca scolarului

Calinescu George - Istoria literaturii romane

Calinescu George - Viata lui Mihai Eminescu

Calinescu George - Viata si opera lui Ion Creanga

Iorga Nicolae - Istoria literaturii romane

Dictionar Ortografic al Limbii Romane pentru elevi

Dictionar Proverbe




Read more...

duminică, 7 iunie 2009

Step Brothers


Brennan Huff este un bărbat în vârstă de 39 de ani, care lucrează sporadic şi încă locuieşte cu mama sa, Nancy. Dale Doback este un bărbat de 40 de ani care până la această vârstă s-a ferit cum a putut de muncă şi trăieşte alături de tatăl săi, Robert.
Când Robert şi Nancy se căsătoresc şi se mută împreună, Brennan şi Dale devin fără voie fraţi vitregi şi sunt forţaţi să locuiască în aceeaşi casă. Narcisismul fiecăruia şi lenea agresivă ajung să le distrugă relaţia părinţilor, iar cei doi hotărăsc să colaboreze şi să pună în aplicare un plan menit să refacă relaţia dintre părinţii lor, plan în urma căruia poate ar avea şanse să părăsească locuinţa părintească.

Downloadeaza fisierul
Read more...
Blog Widget by LinkWithin
 

Featured