sâmbătă, 14 martie 2009

Twilight Series 1-4



Read more...

vineri, 13 martie 2009

Anna and the King

Laureata a premiului Oscar Jodie Foster si Chow Yun-Fat stralucesc in aceasta poveste clasica inspirata din fapte reale.

Cand profesoara englezoaica Anna Leonowens ajunge in tinutul exotic al Siamului sa le predea copiilor regelui Mongkut, obiceiurile ei vestice intra in contradictie puternica cu cele orientale.

Tensiunea se acumuleaza pe masura ce Mongkut invata despre fortele exterioare care conspira impotriva regimului sau. Intriga politica este gata sa exlodeze, iar Anna si Regele trebuie sa se alieze intr-o lupta indrazneata pentru a salva Siamul de dusmani.




Read more...

joi, 12 martie 2009

Inkheart

Mortimer “Mo” Folchart (Brendan Fraser) si fetita sa de 12 ani, Meggie (Eliza Hope Bennett), impartasesc aceeasi pasiune pentru lectura. Ei mai au in comun si darul extraordinar de a aduce la viata personaje din cartile pe care le citesc cu voce tare. Dar acest dar reprezinta si un risc: cand un personaj din carte este adus la viata, o persoana din lumea reala va disparea intre filele cartii.

Intr-una din vizítele sale la anticariat, Mo aude niste voci pe care nu le-a mai auzit de ani de zile, iar atunci cand descopera cartea de unde provin acestea, el este cuprins de fiori de groaza. Cartea este Inima de cerneala, un volum plin de ilustratii ale unor castele medievale si creaturi stranii— pe care Mo il cauta de cand Meggie avea trei ani, iar mama ei, Resa (Sienna Guillory), a disparut intre filele misterioase ale romanului.
Dar planul lui Mo de a folosi cartea pentru a o gasi si salva pe Resa este zadarnicit de Capricorn (Andy Serkis), personajul negativ al cartii Inima de cerneala, care o rapeste pe Meggie si, discoperind ca aceasta a mostenit darul tatalui, ii cere sa-i aduca la viata pe cel mai puternic aliat al sau— Shadow. Hotarat sa-si salveze fiica si sa le trimita pe personajele fictive inapoi, unde le e locul, Mo cheama in ajutor un grup de prieteni si rude—unii din lumea reala, altii dintre paginile cartilor—si porneste intr-o calatorie periculoasa, pentru a-si salva sotia.





Read more...

Ready or Not

Patru prieteni, colegi de facultate, se trezesc in mijlocul aventurii vietii lor dupa ce sarbatoresc in Las Vegas petrecerea burlacilor. Ajunsi in Mexic fara voia lor, urmariti si fara bani in buzunare, cei patru lupta acum sa treaca granita inapoi in S.U.A. si sa ajunga in timp util la nunta.

DESCARCA

LINK 1 sau LINK 2



Read more...

miercuri, 11 martie 2009

Twilight

Viata unei adolescente pe nume Bella ia o turnura diferita din momentul in care se muta in oraselul Forks-Washington, pentru a locui cu tatal ei. Initial, totul i se parea deprimant, pentru ca trebuia sa se acomodeze cu noua locuinta si cu noii colegi, insa la scurt timp il intalneste pe misteriosul si seducatorul Edward Cullen.

Acesta se indragosteste de ea, insa are un mare secret de ascuns, care le pune in pericol relatia - el si familia lui sunt vampiri care au renutat la vanatul oamenilor. Bella afla secretul lui, dar nu realizeaza ca isi risca viata continuand aceasta relatie. Totul se complica atunci cand dusmanii vampiri ai familiei Cullen apar si vor sa o vaneze pe Bella. Va putea oare Edward sa o protejeze si sa se abtina el insusi de pofta pe care i-o provoaca mirosul ei?

DOWNLOAD



Read more...

The Unborn

Dybbuk (dĭb'ŏŏk, dē-bōōk') : substantiv. Un demon, sau sufletul unei persoane decedate care intra in corpul unei persoane vii si ii dirijeaza comportamentul; exorcizarea este posibila numai printr-o ceremonie religioasa;
Uneori, sufletul unei persoane care a murit a fost atat de intinat de rau incat nu ii este permisa intrarea in Rai. Trebuie sa rataceasca vesnic intre granitele celor doua lumi, cautand cu disperare un nou trup in care sa locuiasca.
Iar cateodata reuseste.
Casey Beldon (ODETTE YUSTMAN din Cloverfield, filmul TV October Road) si-a urat mama care a parasit-o de cand era copil. insa, cand inexplicabilul se produce, Casey incepe sa inteleaga de ce a plecat mama ei. Bantuita de cosmaruri nemiloase si torturata de o fantoma, fata cere ajutorul singurei persoane, rabinul Sendak (GARY OLDMAN din The Dark Knight, franciza Harry Potter), care poate opri raul.
Cu ajutorul lui Sendak, prietena ei cea mai buna, Tomy (MEAGAN GOOD din Saw V, Stomp the Yard) si iubitul ei Mark (CAM GIGANDET din Twilight, Never Back Down), Casey descopera sursa unui blestem de familie care dateaza de pe vremea Germaniei naziste. Este vorba de o creatura ce are capacitatea de a intra in oricine sau in orice si care devine tot mai puternica cu fiecare posesiune. Odata ce blestemul se dezlantuie, singura ei sansa de supravietuire este de a inchide usa ce face legatura cu lumea de dincolo, usa care a fost lasata deschisa de cineva care nu a fost nascut niciodata.

DOWNLOAD



Read more...

marți, 10 martie 2009

MANELE 10 martie


Read more...

The Sound of Music

Maria, o tanara novice proaspat iesita dintr-o manastire austriaca, devine bona celor sapte copii ai unui capitan vaduv. Farmecul si simplitatea fetei ii cuceresc nu doar pe micii membri ai familiei von Trapp, dar si pe severul tata al acestora, care sfarseste prin a se casatori cu ea.

CD 1

CD 2



Read more...

7 Albume Full 2009 10 martie


Read more...

luni, 9 martie 2009

Sky Captain and the World of Tomorrow

Prezentand efecte speciale nemaiintalnite pana acum, filmul reprezinta un moment de mare succes in istoria cinematografiei.

Cu mai mult de 2000 de cadre cu efecte speciale, acest film fara precedent prezinta actiune live filmata pe un

fundal albastru si completeaza digital fiecare detaliu de cadru, dupa incheierea filmarii principale. Filmul s-a facut in mai mult de sase ani, iar realizarile deschizatoare de drumuri reprezinta opera celui care a fost pentru prima data scenarist si regizor, Kerry Conran, in colaborare cu producatorul Jon Avnet.

Desi filmul "Sky Captain and the World of Tomorrow" (Capitanul Sky si Lumea Viitorului) nu are efectiv vreun decor sau vreo locatie, Conran foloseste tehnologia digitala de ultima ora pentru a-i introduce pe spectatori intr-o uluitoare lume science fiction, cat se poate de detaliata si de bogata, in care fantezia fictiunii prinde viata. Filmul incepe cu un zbor deasupra orasului New York, cu Hindenburg III, o aeronava uriasa, care aterizeaza deasupra Empire State Building, cel mai inalt port de escala din lume. Norii de zapada se napustesc intr-un tumult peste orasul deja acoperit de zapada, iar o stire inspaimantatoare apare pe ecran: Oameni de stiinta celebri din intreaga lume dispar in mod misterios.

Atunci cand uriasii roboti ucigasi tropaie pe strazile orasului, aruncand masinile si zdrobind cladirile care le stau in cale, Polly Perkins (Gwyneth Paltrow), reporter la ziarul Chronicle, face investigatiile si apeleaza la ajutorul fostului sau iubit, Capitanul H. Joseph Sullivan (Jude Law) "zis si Capitanul Sky" un aviator expert, cu abilitati extraordinare de pilotaj.

Calatorind in muntii Himalaia, unde sunt prinsi intr-o pestera de gheata enorma, minata cu explozibil, si in valea linistita de la Shangri-la, Polly si Capitanul Sky se lupta cu roboti zburatori infricosatori, fac o aterizare incredibila pe o pista mobila, aflata la zeci de mii de metri in aer, si experimenteaza minunea zborurilor subacvatice atunci cand sunt in cautarea dr. Totenkopf, mintea diabolica aflata in spatele planului de distrugere a lumii.

Vor reusi aceste doua fiinte hotarate sa il descopere pe evazivul dr. Totenkopf la timp? Ajutati de Franky Cook (Angelina Jolie), curajosul capitan al unei escadrile de amfibieni femele si Dex (Giovanni Ribisi), geniul tehnic, Polly Perkins si Capitanul Sky ar putea fi singura speranta a planetei noastre.






Read more...

duminică, 8 martie 2009

Carti


Read more...
Blog Widget by LinkWithin
 

Featured