vineri, 6 februarie 2009

Ghost Town

Ricky Gervais, Greg Kinnear si Tea Leoni sunt vedetele acestei comedii fantastice regizate de David Koepp, in care un dentist mizantrop capata surprinzatoarea abilitate de a comunica cu mortii dupa ce moare pentru sapte minute in timpul unei banale interventii chirurgicale. Acum el poate vedea persoanele decedate si este hartuit de fantoma unui om de afaceri, care-l bate la cap sa-i puna bete in roate fostei sale sotii, pe punctul de a se remarita.

DOWNLOAD



WATCH TRAILER


Read more...

Magus

Since the dawn of time magic users have availed their Mysterious Power to ward off evil and heal the body. Throughout history wizards, sorcerers and magicians have practiced in secrecy, keeping their powers hidden, guided by the Wizard's Code. But there are some who desire mastery over others and attain the highest level of magic to gain it. Even just one Wizard, obsessed with his own power, can threaten their secret world. This one is called the MAGUS.When Felix, a broken down healer learns that the Magus has abandoned the Wizards Code and is using his power for evil, he is forced to come out of reclusion and find a way to turn his healing energy into a killing force.As this improbable hero starts training for his inevitable duel, the Magus continues using his magic powers to kill off all of the Secret Chiefs.

DOWNLOAD



DOWNLOAD SUBTITRARE

WATCH TRAILER


Read more...

The Chaser

DOWNLOAD



DOWNLOAD SUBTITRARE

WATCH TRAILER


Read more...

joi, 5 februarie 2009

The Edge of Love

Doua femei sunt atrase de un poet carismatic. Pasiunea legendarului poet Dylan Thomas este aratata prin viata a doua femei extraordinare. Vera Phillips si Dylan au fost iubiti in adolescenta; dupa zece ani cei doi se vor regasi la Londra. Ea este cantareata in timp ce el scrie scenarii pentru filmele de propaganda ale guvernului. Cei doi fosti iubiti simt din nou atractie unul fata de celalalt, dar Thomas este casatorit acum cu aventuroasa Caitlin. In ciuda rivalitatii lor in dragoste, cele doua femei incep sa lege o stransa prietenie. Caitlin se lasa in voia propriilor ei infidelitati si recunoaste un comportament similar la sotul ei. Ea stie ca legatura lui cu Vera este cu totul diferita si nu poate provoca pericol. Dezordinea din viata sentimentala a Verei continua. Ea se marita cu admiratorul ei devotat, William Killick, dar nu poate nega atractia fata de Dylan. Cand William este plecat in strainatate, iar insarcinata Vera pleaca in Tara Galilor impreuna cu Caitlin si Dylan, lupta dintre mintea si inima ei va deveni mult mai acerba.

DOWNLOAD



DOWNLOAD SUBTITRARE

WATCH TRAILER


Read more...

High School Musical 3-Senior Year

Fenomenul Disney "High School Musical" (Liceul Muzical) face saltul spre marele ecran cu "Liceul Muzical: Anul Absolvirii," in care liceenii indragiti de intreaga lume (ZAC EFRON, VANESSA HUDGENS, ASHLEY TISDALE, LUCAS GRABEEL, CORBIN BLEU si MONIQUE COLEMAN) intra in ultimul an de liceu. intre campionatul de baschet, balul de absolvire si o primavara muzicala in stil mare, in care isi fac aparitia toti membrii trupei Wildcats, Troy si Gabriella jura sa faca sa dureze fiecare moment, caci visurile lor legate de colegiu le pun sub semnul intrebarii relatia. O echipa intreaga de Wildcats din anul doi de liceu, (MATT PROKOP, JUSTIN MARTIN, JEMMA MCKENZIE-BROWN) se alatura distractiei, iar muzica noua si incredibila a filmului, insotita de incitante numere de dans, sunt puse la maximum in valoare pe marele ecran.

DOWNLOAD



DOWNLOAD SUBTITRARE

WATCH TRAILER


Read more...

Prom Night

Noaptea la care viseaza fiecare absolventa de liceu se transforma din magie in cosmar pentru Donna Keppel (Brittany Snow), atunci cand psihopatul care-i omorase toata familia scapa din inchisoare si urmareste s-o ucida. Ceea ce trebuia sa fie noaptea vietii ei devine o urmarire mortala, un joc de-a soarecele cu pisica, in timp ce Donna si prietenele ei sunt vizate de un ucigas obsedat, caruia nu-i sta nimic in calea spre victima pe care si-a ales-o.

DOWNLOAD



DOWNLOAD SUBTITRARE

WATCH TRAILER


Read more...

Stop-Loss

DOWNLOAD



DOWNLOAD SUBTITRARE

WATCH TRAILER


Read more...

Meet Dave

Un echipaj alcatuit din extraterestri miniaturali conduc o nava ce are o forma umanoida. In timp ce incearca sa-si salveze planeta, extraterestrii se confrunta cu o noua problema: nava lor se indragosteste de o pamanteanca (interpretata de Elizabeth Banks).

DOWNLOAD



DOWNLOAD SUBTITRARE

WATCH TRAILER


Read more...

miercuri, 4 februarie 2009

Bride Wars

Romanticele "de serviciu" Anne Hathaway si Kate Hudson ajung in sfarsit in fata altarului! Problema este ca personajele lor, doua foarte bune prietene, si-au programat nunta in exact aceeasi zi. Cand devine clar ca niciuna nu va ceda locul celeilalte, incepe un adevarat razboi miza fiind invitatii comuni, biserica, preotii, accesoriile si asa mai departe. Pana unde vor merge cele doua si care vor fi primele victime?

DOWNLOAD



DOWNLOAD SUBTITRARE

WATCH TRAILER


Read more...

marți, 3 februarie 2009

Straina 3 februarie

  1. Katy Perry - Thinking of You
  2. Deepcentral - Cry it away
  3. Demi Lovato - La La Land
  4. The Pussycat Dolls - I Hate This Part
  5. Armin van Buren ft. Jaren - Unforgivable
  6. Britney Spears - Circus
  7. Rihanna - I'm Back
  8. Ace Of Base - Dont Turn Around
  9. Gwen Stefani - Hollaback Girl


Read more...

Manele 3 februarie

  1. Vanila & Beto & Benny - Esti cea mai sexy fata
  2. Trupa `lu Peste & Oana - De la pamant la cer
  3. Sorinel Pustiu - Asta da petrecere
  4. Sorin Copilul De Aur & Denisa - A cazut o stea
  5. Nyno & Liviu Pustiu - Sunt serif la mine-n sat
  6. Nicolae Guta - Azi Sufletul Mi-e GoL
  7. Nek , Claudia De Marco - Viata mea cu tine
  8. Khinjo & Marius De La Botosani - Gigolo
  9. Florinel Vs. RaggaMan - Asta seara
  10. FLORIN SALAM - Tu nu stii cum ar fi
  11. Denisa - O mie si-una de nopti
  12. Denisa - Mi-e Teama
  13. Denisa - Inima iti voi darui
  14. Denisa - Cu tine in gand
  15. Copilul de Aur - Din Rai tu ai coborat
  16. Baronu & Cristina Clona - Iubire distrugatoare
  17. Vali Vijelie - Si bogatii plang
  18. Sorinel Pustiu - Ca un tablou
  19. Copilul de Aur - Trec clipele
  20. Minodora - Da nu ma las
  21. Minodora - De ce ai plecat
  22. Nicolae Guta - N-a fost o idee buna
  23. Cristinel - Baga tare
  24. Florin Osanu - Ori is beat ori tu esti proasta
  25. BRANDY - EU VORBESC SI TU ASCULTi
  26. Florin Peste & Diana - Cu Cine Vrei Sa Traiesti
  27. Nicolae Guta - Cat As Vrea
  28. Calin Crisan - Deschide mandro fereastra
  29. Florin Peste & Laura - Nu Mai Bea Barbatul Meu
  30. Ghita Muntean - Dorurile mele

Read more...

duminică, 1 februarie 2009

Knight Rider S1E2

DOWNLOAD

DOWNLOAD SUBTITRARE
Read more...

Knight Rider S1E1

Download

DOWNLOAD SUBTITRARE
Read more...

Fireflies in the Garden

Fireflies in the garden este o poveste romantica si emotionanta despre puterea dragostei. Lisa (Julia Roberts) si Michael (Ryan Reynolds) formeaza cuplul perfect. Din momentul in care s-au cunoscut au stiut ca sunt facuti unul pentru celalat. Insa doar atunci cand o tragedie se abate asupra lor, cei doi realizeaza care sunt adevaratele implicatii si dificultati ale dragostei. Vor reusi oare Lisa si Michael sa treaca peste acest moment si sa ramana impreuna?

Download



Watch trailer


Read more...

Senseless

Avand la baza o nuvela de Stona Fitch, Senseless este povestea unui instarit om de afaceri american a carui rapire brutala si maltratare sunt postate online de un grup de extremism politic, sub forma de videoclipuri, ca program al unui spectacol reality-TV ultra-violent.

Download



Watch trailer


Read more...

Killer Pad

Povestea a trei amici care au "norocul" sa se mute intr-o casa bantuita din zona Hollywood Hills.



Trailer

Read more...

Mamma mia!

Mamma Mia! foloseste hiturile formatiei ABBA pentru a spune povestea lui Sophie Sheridan, o fata care are o singura dorinta: sa descopere cine este tatal ei. In ajunul nuntii ei, Sophie vine acasa cu trei barbati, Sam, Bill si Harry, cu care mama ei, Donna, a avut aventuri in urma cu douazeci de ani, in timpul unei vacante in Grecia.





Read more...

Gramatica Limbii Engleze

Gramatica Limbii Engleze,editie in limba romana,PDF

DOWNLOAD


Read more...
Blog Widget by LinkWithin
 

Featured