sâmbătă, 2 mai 2009

House MD episoadele 10-13

Episodul 10



Episodul 11



Episodul 12



Episodul 13




Read more...

vineri, 1 mai 2009

Crossing Over

Imigranti din toate colturile lumii se revarsa zi de zi ca un fluviu in interiorul orasului Los Angeles, animati de speranta ca vor avea un trai mai indestulat decat in tarile lor de origine, dar fara sa aiba nici cea mai vaga notiune despre pretul pe care trebuia sa-l plateasca pentru a-si implini Visul American. Tentativele lor disperate de a supravietui si de a se integra in societate pun la incercare umanitatea ofiterilor de la Biroul de Imigrari, unul dintre acesti functionari pe nume Max Brogan incercand sa ajute o femeie sa isi regaseasca copilul.






Read more...

joi, 30 aprilie 2009

Ghost Whisperer,sezonul 4, episoadele 19 si 20

Episodul 19



Episodul 20



Read more...

miercuri, 29 aprilie 2009

Carti medicina


Read more...

marți, 28 aprilie 2009

Kyle XY ,sezon 3, episoadele 1 si 2

Episode 1



Episode 2


Read more...

luni, 27 aprilie 2009

Crank 2 - High Voltage

Chev Chelios trebuie să înfrunte un cap al mafiei chinezeşti care i-a furat inima devenită aproape indestructibilă şi i-a înlocuit-o cu un dispozitiv activat de baterii. Din nefericire, acesta are nevoie de descărcări mari de energie, administrate la intervale fixe, pentru a continua să funcţioneze. Chev porneşte într-o nouă cursă contracronometru pentru a-şi recupera inima şi pentru a se răzbuna pe mafiot.





Read more...

duminică, 26 aprilie 2009

Push

Un action-thriller fantastic, Push/ Razboiul mintii propune o incursiune fara precedent in lumea spionajului psihologic, o lume aproape supranaturala, insa cat se poate de reala.
O lume in care exista oameni ce pot muta obiecte cu ajutorul puterii mintii, clarvazatori si personaje capabile sa creeze realitati noi si sa ucida fara macar sa-si atinga victimele. O lume in care Divizia, o agentie guvernamentala obscura, desfasoara in umbra experimente infioratoare, prin care transforma oameni obisnuiti in armate de luptatori psihologici, eliminandu-i brutal pe toti cei care nu sunt dispusi sa coopereze.
Din pacate, aproape nimeni nu a supravietuit acestor teste. Nick Gant (Chris Evans), un telekinetic ce apartine celei de-a doua generatii, sau "miscator", a stat ascuns de cand Divizia i-a ucis tatal in urma cu mai bine de un deceniu. Acum, impreuna cu adolescenta Cassie Holmes (Dakota Fanning), el porneste o lupta clandestina impotriva Diviziei, pe care nu o poate invinge decat cu ajutorul Kirei (Camilla Belle) si a unei serviete misterioase.

~ Photobucket



Read more...
Blog Widget by LinkWithin
 

Featured