sâmbătă, 25 aprilie 2009

New in Town

Aflata in plina ascensiune profesionala, Lucy Hill (Renée Zellweger) este o tanara consultanta de afaceri, care se vede brusc nevoita sa faca fata unei provocari neasteptate. Trebuie sa renunte la traiul ei confortabil din Miami pentru a supraveghea restructurarea unei fabrici tocmai din Minnesota. Inarmata doar cu o garderoba varatica, Lucy este pornita sa cucereasca gerul din Minnesota, ca o adevarata fata de oras, fortata sa supravietuiasca la tara. Dupa ce a avut parte de o primire cat se poate de rece din partea localnicilor, acum ea incearca sa se acomodeze si cu ostilitatea mediului, implicit cu strazile inghetate si zapezile permanente.
In momentul in care i se cere sa inchida fabrica si sa lase comunitatea fara locuri de munca, Lucy trebuie sa ia cea mai dificila decizie din viata sa, trebuie sa aleaga intre confortul luxosului Miami si frumusetea unica a Minnesotei, de care este acum indragostita.




Read more...

vineri, 24 aprilie 2009

The Colour of Magic







Read more...

joi, 23 aprilie 2009

Simplu - Zece[2003]



Descarca Albumul

sau

Alege piesa dorita:



  1. Simplu - B Boy Crew

  2. Simplu - Beat

  3. Simplu - Cat despre sport

  4. Simplu - Jumatatea ta [feat. Cream]

  5. Simplu - Loz in plic

  6. Simplu - N-am sa uit niciodata

  7. Simplu - Ne iubim o noapte

  8. Simplu - O secunda

  9. Simplu - Te vreau

  10. Simplu - Viata in doi

  11. Simplu - Zece



Read more...

Albume muzica manele 23 Aprilie 2009


Read more...

Album muzica romaneasca 23 Aprilie 2009






Read more...

Friday the 13th

Plecat sa-si caute sora disparuta, Clay Miller (Jared Padalecki) se indreapta spre codrii intunecati ai legendarului Crystal Lake, unde da peste ramasitele putrezite ale unei baraci ascunse printre copaci acoperiti de muschi. Iar asta nu e tot ce descopera Clay, il mai asteapta o supriza in tufisuri.
Clay nu asculta sfaturilor vecinilor, nici ale politiei si se incumeta sa infrunte padurea cu renumele unui loc blestemat; baiatul pleaca in cautarea surorii lui, Whitney (Amanda Righetti), cu ajutorul unei fete, Jenna (Danielle Panabaker), pe care o cunoscuse intr-un grup de elevi amatori de un weekend palpitant. Se pare ca toti vor cunoaste niste senzatii ce depasesc asteptarile unor pusti in cautare de aventura.
Fara sa banuiasca, tinerii intra pe domeniul uneia dintre cele mai terifiante spectre ce au bantuit istoria filmului american – ucigasul infam care isi face veacul prin Crystal Lake, asasinul inarmat cu o maceta ascutita ca un brici... Jason Voorhees.

Photobucket





Read more...

Albume muzica populara 23 Aprilie 2009


Read more...

Albume muzica straina 23 aprilie 2009







Read more...

miercuri, 22 aprilie 2009

Fast and Furious 4

Dom, sora lui, Mia (Brewster) şi Brian, redescoperă legăturile de familie înstrăinate acum câţiva ani, dar, soarta îi plasează încă o dată de părţile opuse ale cursei. Acum, convoiul trece peste lanţul muntos, traversează Republica Dominicană şi străbate tunelele săpate sub deşertul Mexcului; Cei doi prieteni-rivali vor apăsa la maxim pedala acceleraţiei într-o cursă pe viaţă şi pe moarte.
DE la cursele ilegale de maşini pe străzile din Los Angeles, la manevrele de spălat banii şi aventurile periculoase în Tokyo, seria de filme întemeiate pe mania vitezei a devenit o senzaţie la nivel global, încă de la începuturile ei, acum nouă ani. Acum, în capitolul următor, cele patru personaje din filmul original se reunesc din nou, pentru prima dată în formatie completă, acasă, acolo unde a început totul.

Photobucket






Read more...

marți, 21 aprilie 2009

Crank-Razbunare si adrenalina

OTRAVA IN VENE, RAZBUNAREA IN INIMA.

Un asasin (Jason Statham) este informat ca o otrava i-a fost injectata in corp si il va ucide atunci cand bataile inimii vor ajunge la un anumit nivel.

Acum el trebuie sa-i gaseasca pe cei care sunt raspunzatori de acest lucru, si sa-i omoare inainte ca otrava sa-l omoare pe el...

Photobucket




Read more...
Blog Widget by LinkWithin
 

Featured