sâmbătă, 30 mai 2009

Resident Evil: Degeneration

Incidentul Umbrella care a avut loc in Raccoon City a luat sfarsit in cele din urma prin eradicarea virusului mortal prin lansarea unei rachete care a distrus intregul oras. Responsabilii pentru acest incident: guvernul. Operatiunile privind acest experiment au fost sistate la nivel global, iar actiunile Corporatiei Umbrella au scazut. Lovitura aceasta financiara a rezultat in falimentarea corporatiei. 7 ani mai tarziu, la un aeroport din Statele Unite ale Americii, intr-o zi oarecare de toamna, un zombie este eliberat si se indreapta spre un mic orasel, Harvardville. Toti mortii din aeroport se trezesc la viata amenintand inca odata siguranta planetei. Pentru a opri aceasta avalansa a virusului care se raspandeste inca odata intr-un ritm alarmant S. Kennedy si Claire Redfield, vor incerca sa opreasca repetarea istoriei.




Read more...

joi, 28 mai 2009

Doubt

E anul 1964. Carismaticul preot Flynn încearcă să inspire entuziasm printre rigidele tradiţii ale şcolii St. Nicholas din Bronx, condusă de dura directoare, măicuţa Alosyius Beauvier. Vântul schimbării bate în ţară, iar şcoala acceptă primul elev de culoare. Dar când sora James bănuieşte că părintele Flynn este nenatural de atent cu elevul său, un adevărat război începe între directoare şi profesor.





Read more...

miercuri, 27 mai 2009

Coraline 3D


O fata patrunde printr-o usa secreta descoperita intr-un ungher al noii sale case si ajunge intr-o versiune alternativa a propriei sale vieti. La suprafata, aceasta realitate paralela este socant de asemanatoare cu viata ei adevarata, doar ca-i mai interesanta si aventuroasa! Dar cand aventura devine periculoasa, iar ceilalti parinti ai ei incearca s-o pastreze pentru totdeauna in lumea lor, Coraline va trebui sa evadeze.



Read more...

marți, 26 mai 2009

VA - Toate florile din lume [Album de colectie]

Albumul contine urmatoarele piese:

01. Toate florile - Gica Petrescu - 2.55
02. Florareasa - Margareta Paslaru - 3.00
03. Floare din floare - Victor Socaciu - 2.22
04. Baiatul care duce flori - Anca Agemoiu - 1.41
05. Au inflorit ghioceii - Gica Petrescu - 2.08
06. Primul ghiocel - Ilinca Cerbacev si Constantin Draghici - 2.40
07. Lalele - Luigi Ionescu - 2.21
08. Cand liliacul va-nflori din nou - Alexandru Jula - 2.54
09. Albastrele - Dorina Draghici - 3.24
10.Panselute, albastrele - Aurelian Andreescu - 2.35
11.Violete pentru fete - Denise Constantinescu - 3.09
12.Nu vreau sa moara florile - Margareta Paslaru - 2.26
13.Floare de colt - Ducu Bertzi - 3.46
14.Firicel de floare albastra - Dorina Draghici si Nicu Stoenescu - 2.46
15.Margarete - Margareta Paslaru - 3.06
16.Floarea Soarelui - Gabriel Dorobantu - 3.03
17.Nufarul alb - Angela Similea si Florin Piersic - 3.01
18.Nu ma uita - Marina Voica - 3.16
19.Trandafirii tai - Margareta Paslaru - 2.44
20.Sa nu uitam trandafirii - Florin Bogardo - 2.32
21.Frumoase sunt florile tale - Mirabela Dauer - 3.17
22.Am adunat in gand trandafirii - Constantin Draghici - 3.20
23.Un buchet de crizanteme - Marina Florea - 4.45
24.Florile dragostei - Mirabela Dauer - 2.11
25.Toate florile din lume - Denise Roman - 4.34


DOWNLOAD ALBUM


Read more...

luni, 25 mai 2009

Kyle XY sezonul 3 ,episoadele 6-10

Episode 6



Episode 7



Episode 8



Episode 9



Episode 10


Read more...

duminică, 24 mai 2009

Choke[2008]

Ecranizare dupa controversatul roman omonim al lui Chuck Palahniuk, "Choke" este o comedie neagra despre relatiile problematice dintre mama si fiu, precum si despre disfunctionalitatile si impulsurile sexuale adeseori nefiresti ale tinerilor din zilele noastre.
Victor Mancini este un barbat tulburat si confuz, care frecventeaza impreuna cu cel mai bun prieten al sau Denny grupurile de sprijin pentru persoane dependente de sex si care a abandonat scoala medicala cu scopul de a se angaja si de a-si completa veniturile modeste. Mama lui, Ida Mancini, o persoana paranoica si nonconformista care sufera de maladia Alzheimer, este internata intr-un spital privat foarte costisitor, motiv pentru care fiul ei perfecteaza o schema complicata spre a-i insela pe patronii restaurantelor luxoase in care serveste cina, prefacandu-se ca se ineaca cu mancarea si se sufoca. "Salvat" de la moarte de cate un bun samaritean in fiecare din aceste restaurante, Victor Mancini profita de bunele intentii ale oamenilor si le trimite scrisori emotionante, in care le vorbeste despre note de plata si facturi fictive pe care le are de achitat, obtinand astfel sume importante de bani. Ajutat de catre Denny si de catre frumoasa "doctorita" a mamei lui, Paige Marshall, Victor spera sa rezolve misterul identitatii tatalui sau inainte ca mintea in continua dezintegrare a mamei lui sa ingroape pentru totdeauna adevarul in bezna.





Read more...
Blog Widget by LinkWithin
 

Featured