sâmbătă, 4 iulie 2009

100 Girls


Un tanar pe nume Mattew, cunoaste o fata intr-un lift, in timpul unei pene de curent. Desi nu a reusit sa vada la fata si tot ce stie despre ea este ca locuieste in caminul fetelor, Matthew se indragosteste lulea. El incepe sa o caute pe misterioasa fata, printre cele 100 fete, cazate in caminul campusului.






Read more...

vineri, 3 iulie 2009

Merlin and the War of the Dragons


Merlin and the War of the Dragons este povestea fantastica a faimosului vrajitor pe nume Merlin care se lupta cu o intreaga armata de dragoni. Cu viitorul Angliei aflat in primejdie, Merlin isi va folosi toata puterea sa magica pentru a-l antrena pe Arthur sa devina un rege neinfricat incercand in acelasi timp sa opreasca distrugerea pe care acesti dragoni giganti o au adus-o odata cu ei, inainte ca fiecare castel din tara sa arda pana la temelie.



Read more...

joi, 2 iulie 2009

The Medallion

Combinând mãiestria in arte martiale a lui Jackie Chan cu efecte speciale de înaltã clasã, Medalionul este un film de actiune dar si o comedie unde alaturi de super-eroul Chan apar si alte vedete internationale precum Claire Forlani, Lee Evans si Julian Sands.
Jackie Chan este Eddie Young, un destoinic politist din Hong Kong, gata-gata sã-si piarda viata într-un accident, în timpul unei actiuni periculoase legate de un medalion miraculos.
Aventura lui Eddie începe la Hong Kong în cadrul unei actiuni conduse de un agent irlandez super-activ, Arthur Watson (Lee Evans) , pentru arestarea unui criminal european poreclit Cap de Sarpe (Julian Sands). Pus de pazã la locul actiunii, un templu budhist, privirea lui Eddie este atrasã de o luminã orbitoare. Neputând sã ramânã pasiv, Eddie se strecoarã în templu, dupã o luptã cu acolitii lui Cap de Sarpe, surpinzându-l pe acesta în momentul în care se pregãtea sã rãpeascã un copil. Dar nu un copil oarecare, ci detinatorul unui medalion miraculos.






Read more...

marți, 30 iunie 2009

Cateva enciclopedii utile ce n-ar trebui sa lipseasca din biblioteca nimanui


Read more...

Carti - Literatura Universala


Read more...

duminică, 28 iunie 2009

The Cell 2


"The Cusp" este un criminal in serie sadic,care isi ucide victimele si apoi le readuce la viata,fortandu-le sa repete experientele agonizante de atat de multe ori incat acestea isi doresc sa moara.Maya Casteneda a fost victima monstrului cu chip uman in trecut,a stat un an in coma profunda,dar a reusit sa supravietuiasca si a jurat sa se razbune pe cel care a torturat-o.Recrutata de FBI pentru a-i ajuta sa il captureze pe criminal datorita capacitatilor paranormale pe care le-a dobandit dupa acea experienta la limita,Maya stie ca unica solutie de a-l localiza pe "The Cusp" este aceea de a patrunde in mintea lui.Singura problema este ca,daca isi pierde viata in mintea asasinului,Maya Casteneda va muri si in realitate.




Read more...
Blog Widget by LinkWithin
 

Featured