sâmbătă, 21 martie 2009

Albume Full 2009 - 21 martie


Read more...

vineri, 20 martie 2009

Carti de Dragoste


Read more...

joi, 19 martie 2009

Albume Full 2009 - 19 martie


Read more...

Albume de colectie



Read more...

miercuri, 18 martie 2009

HAIRSPRAY

Tracy Tumblad, o fata cu par mare si cu o inima si mai mare, are o singura pasiune - dansul. Visul ei este sa apara in "The Corny Collins Show", in cea mai hippy petrecere dance de la TV. Tracy (Nikki Blonsky) pare ca se potriveste perfect pentru spectacol cu exceptia unei probleme nu chiar minore - nu se potriveste deloc. Silueta sa mare a separat-o mereu de multime, lucru care ii este amintit adesea de catre mama sa iubitoare si cel putin plinuta, Edna (John Travolta). Acest lucru nu o opreste pe Tracy, deoarece fata stie un lucru si acela este ca ea a fost nascuta ca sa danseze. Dupa cum ii spune tatal ei Wilbur (Christopher Walken): "Incearca! Trebuie sa te gandesti la lucruri mari ca sa fii mare..."

Cand Corny Collins (James Masden) o vede dansand in liceul ei, Tracy castiga un loc in spectacolul lui si devine instant o adevarata senzatie, spre mahnirea printesei spectacolului, Amber Von Tussle (Brittany Snow) si a ticaloasei ei mame, Velma (Michelle Pfeiffer), care conduce postul de televiziune WYZT. Mai rau pentru Amber este faptul ca nu doar publicul o place pe fata cea noua: iubitul lui Amber, Link Larkin (Zac Efron), pare sa se fi indragostit brusc de farmecul lui Tracy. Totul devine foarte personal pe masura ce o vrajba amara apare intre fete, in timp ce concureaza pentru ravnita coroana "Miss Teenage Hairspray".
La scoala, o pedeapsa data de o profesoara si sprancenele ridicate cauzate de relatia dintre cea mai buna prietena a ei Penny Pingleton (Amanda Bynes) si Seaweed (Elijah Kelley) ii deschid ochii lui Tracy in legatura cu o alta mare problema, mai mare decat ultima nebunie a dansului sau cea mai tare coafura - inegalitatea rasiala. Fata conduce un mars alaturi de Motormouth Maybelle (Queen Latifah), pentru lupta impotriva segregarii rasiale, si se alege cu un mandat de arestare in schimb. Tracy este batuta si ajunge in pivnita celei mai bune prietene a ei, Penny.
Oare norocul lui Tracy a ajuns la sfarsit? Va rata ea finala de dans impotriva lui Amber si va pierde titlul de "Miss Hairspray", sau va canta si dansa din toate puterile pentru a iesi din incurcatura din nou?




Read more...

marți, 17 martie 2009

Britney Spears - Circus[Album Full]

Britney Spears - Out From Under

Britney Spears - Kill The Lights

Britney Spears - Circus

Britney Spears - Womanizer

Britney Spears - Shattered Glass

Britney Spears - Unusual You

Britney Spears - Blur

Britney Spears - Mmm Papi


Britney Spears - Mannequin

Britney Spears - Lace And Leather

Britney Spears - My Baby

Britney Spears - Radar [Bonus Track]

Britney Spears - Rock Me In [Bonus Track]

Britney Spears - Phonography [Bonus Track]

Britney Spears - Amnesia [Bonus Track]

Britney Spears - If U Seek Amy

Sau Descarca Albumul Full

LINK 1 sau LINK 2


Read more...

duminică, 15 martie 2009

Death Note :The Last Name

O crancena lupta incepe intre doua cele mai mari minti ale planetei, cand Light Yagami gaseste Carnetelul Mortii, un jurnal cu puterea de a ucide, si decide sa scape lumea de criminali.

Download



Read more...

Ce mai citim azi?


Read more...
Blog Widget by LinkWithin
 

Featured