sâmbătă, 18 aprilie 2009

Spiderman Movies

Spiderman 1

In timpul unei excursii studentesti, Peter si colegii sai, fac o demonstratie stiintifica asupra paienjenilor, in timpul careia el este intepat de un paianjen modificat genetic. In curand Peter descopera ca poseda calitati extraordinare. In acelasi timp insa, omul de afaceri Norman Osborn este si el expuns unui experiment in urma caruia sufera schimbari genetice, ce ii vor da o putere si o inteligenta iesite din comun. Acum Peter trebuie sa jongleze intre trei lucruri importante in viata lui: noul sau post la un ziar local, lupta impotriva raului si cucerirea inimii lui Mary Jane



Spiderman 2

Au trecut 2 ani de la despartirea amara a lui Peter de Mary Jane si viata dubla pe care acesta o duce ii cauzeaza probleme mari in relatiile cu persoanele importante din viata lui. Mary Jane a inceput o cariera de actrita si are un nou iubit, iar matusa lui se confrunta cu problemele finaciare si cu griji din ce in ce mai mari pentru viitorul nepotului sau. Toate acestea il determina pe Peter sa decida sa nu mai imbrace niciodata costumul de om-paianjen. Insa simtul datoriei este trezit la viata dupa ce un accident il transforma pe celebrul om de stiinta, Otto Octavius, intr-o forta distrugatoare



Spiderman 3

Peter a reusit in sfarsit sa-si impace puterile de supererou cu dragostea pentru Mary-Jane. Dar viitorul este intunecat. Brutala mutatie a costumului sau, care devine negru, ii schimba puterile si personalitatea pentru a scoate la iveala o dorinta de razbunare pe care Peter se chinuie s-o controleze. Sub influenta costumului, Peter devine prea sigur pe el si incepe sa-si neglijeze apropiatii. Va reusi el sa-si invinga propriii demoni ca si pe doi dintre cei mai redutabili villain-i din istoria benzilor desenate? Acestia sunt Omul de nisip si Venom, dar Sam Raimi, regizorul seriei Spider-Man, a facut aluzii la un moment dat ca s-ar putea sa mai existe un personaj negativ, deci trei rai pentru Spider-Man 3.

CD1 ~ CD2


Read more...

vineri, 17 aprilie 2009

Nea Marin Milliardar

Nea Marin, un simplu om din Olt, pleaca la mare pentru cateva zile de relaxare. Ajuns la mare, nepotul sau, care lucra la hotel il cazeaza in cea mai buna camera, unde era asteptat un miliardar, Dl Juvett, care anuntase ca intarzie. Datorita asemanari cu dl.Juvett, Nea Marin se trezeste in postura de miliardar. Astfel ajunge sa aiba legatura cu presa, mafia, viata de lux . Acesta rezolva totul ca la el in sat gandindu-se tot timpul la Veta, sotia sa. Nu dupa mult timp apare si Veta, care se duce sa isi ia sotul inapoi acasa, insa ea il gaseste in bratele alteia. Actiunea este formata din tot felul de situatii din care Nea Marin iese cu bine.





Read more...

joi, 16 aprilie 2009

Ong Bak 2

Ong Bak 2 nu are nici o legatura cu povestea initiala din prima parte, dar se intoarce inapoi in timp, si se axeaza pe povestea unui tanar care este torturat de un mercenar intr-un sat tailandez. Chiar inainte de a fi omorat, un grup de luptatori ai artelor martiale din diferitele colturi ale lumii intervin si il salveaza pe baiat de la executie. Intre timp, baiatul creste sub tutela acestor razboinici, care fiecare in parte il invata toate stilurile de lupta. Odata crescut si antrenat in toate stilurile de arte martiale, baiatul se intoarce inapoi in satul natal care acum este terorizat de alti mercenari. Este un nou "serif" in sat, si acesta nu ia prizonieri.





Read more...

miercuri, 15 aprilie 2009

Enciclopedia Ilustrata a Familiei vol.11-16

Enciclopedia Ilustrata a Familiei Vol.11

Enciclopedia Ilustrata a Familiei Vol.12

Enciclopedia Ilustrata a Familiei Vol.13

Enciclopedia Ilustrata a Familiei Vol.14

Enciclopedia Ilustrata a Familiei Vol.15

Enciclopedia Ilustrata a Familiei Vol.16


Read more...

marți, 14 aprilie 2009

Albume Full 2009 - 14 aprilie 2009

Mare chef cu Nicu Paleru si invitatii vol.2

Puiu Codreanu si Varu' Sandel - Verisorii 2009

Suzana si Felician Nicola vol2

Selectii manele de weekend 12 aprilie

Selectii manele 13 aprilie

Selectii manele 12 aprilie

Ultravox - The very best of 2009

Explozia manelelor 2009
Read more...

luni, 13 aprilie 2009

8MM 2

In Budapesta, ambitiosul diplomat si aspirant congressman, de origini sarace David Huxley si logodnica sa care provine dintr-o famile bogata si cu traditii, Tish Harrington calatoresc spre un hotel din Alhambra, unde planuiesc sa petreaca un weekend impreuna inainte de casatorie. In hotel, ei o cunosc pe Risa, un incantator model local, si hotarasc sa faca sex in trei, ca si o petrecere de burlacie. Atunci cand se intorc la vietile lor de zi cu zi, sunt santajati cu o caseta in care era inregistrata intalnirea lor cu Risa. Davis si Tish pornesc in cautarea casetei,pentru a evita un scandal ce ar afecta viata si cariera celor doi. Se duc in josnicul district din Europa de Est, Red Light, dar David sfarseste prin a fi rapit, Tish ramanand singura si trebuind sa gaseasca 5 milioane de dolari ca recompensa.





Read more...

duminică, 12 aprilie 2009

Albume Full 2009 - 12 aprilie 2009

Agressive Refresh - Remixes 2009

Balkanik Club Party 2009

Despina Vandi - Special Edition 2009

Biju - O zi pierd,doua castig

Hotest RnB Selection 10.04.2009

Julio Iglesias - Duetos[2009]

Marius Babanu - Majorat Mihaela Ursareasa

Petrica,Florin & Ionut Cercel & Dorel de la Popesti - Nunta Anchetatoru'

Selectii straina 11.04.2009

Sorinel Pustiu - Top 10

Radio Zu - Best Party Hits 2009


Read more...
Blog Widget by LinkWithin
 

Featured