sâmbătă, 11 iulie 2009

Albume Full Romaneasca 10 iulie 2009





Read more...

Albume Full Straina 10 iulie 2009








Read more...

Albume Full Manele 10 iulie 2009






Read more...

Albume Full Populara 10 iulie 2009






Read more...

joi, 9 iulie 2009

Baby on Board


Angela si Curtis au o casnicie fericita, o casa frumoasa si cariere de succes, dar viata lor de cuplu este complet data peste cap de o sarcina neplanificata. Intrucat Angela este o femeie de afaceri ambitioasa, care lucreaza pentru o sefa exigenta pe nume Mary, decide sa isi ascunda sarcina pentru a nu isi pierde locul de munca.
Curtis, care este avocat specializat in divorturi, trebuie sa se confrunte cu schimbarile de dispozitie hormonale ale Angelei si sa se acomodeze cu statutul de viitor parinte. Pe parcursul a noua luni, Curtis si Angela se straduiesc sa faca fata obstacolelor care le pun casnicia in pericol si sa ignore sfaturile gresite cu privire la casatorie, maternitate si paternitate pe care le primesc de la cei mai buni prieteni ai lor - sotii Danny si Sylvia.





Read more...

miercuri, 8 iulie 2009

Knowing


In 1958, la finalizarea a unei noi scoli, se decide sa se creeze o capsula a timpului pentru generatiile viitoare, in care vor fi introduse desenele unui grup de elevi. Dar unul dintre elevi, o fetita misterioasa ce pare sa auda voci, in loc sa deseneze precum colegii ei, isi completeaza foaia de desen cu un sir de numere, aparent aleatore. Peste 50 de ani, o noua generatie de elevi examineaza continutul capsulei si mesajul criptic al fetei ajunge in mainile tanarului Caleb Myles. Tatal lui Caleb, profesorul Ted Myles reuseste sa descifreze insemnatatea seriei de numere si descopera ca acestea au prevestit cu mare acuratete, data fiecarui dezastru din ultimii 50 de ani si totalul mortilor aferent fiecarei catastrofe.
Continuand sa studieze mesajul, el isi da seama, ca din seria de dezastre mentionate in textul fetitei, trei dintre ele nu s-au intamplat inca. Ultimul din cele trei dezastre, sugereaza o catastrofa la nivel global in care se pare ca Ted si familia sa detin un rol important. Cand incercarile lui Ted de a avertiza autoritatile esueaza, el se considera responsabil sa faca tot ce ii sta in putere pentru a impiedica distrugerea iminenta a planetei.







Read more...

marți, 7 iulie 2009

Labor Pains


Labor pains este un film de comedie a carui actiune se centreaza pe viata tinerei si atragatoarei Thea,care este angajata ca secretara la o editura,are un sef enervant, machiavelic si meschin si este fortata sa indeplineasca tot felul de sarcini umilitoare,cum ar fi aceea de a curata mizeria facuta zilnic de catre pocitul caine al directorului. Desi isi detesta seful si nu se simte confortabil de locul sau de munca,Thea nu isi poate permite luxul de a ramane somera,motiv pentru care indura cu stoicism si uneori cu umor caznele la care este supusa.
Atunci cand directorul o ameninta ca o va concedia, Thea nascoceste pe loc un plan ingenios care sa il impiedice pe acesta sa isi duca la indeplinire intentia, mintinadu-l ca este insarcinata si ca ar comite un act de discriminare daca ar arunca-o afara din firma intr-o astfel de stare. Observand ca statutul de femeie insarcinata ii aduce o serie de avantaje si ca beneficiaza de un tratament special din partea tuturor persoanelor implicate in viata ei, secretara decide sa perpetueze minciuna timp de noua luni, fabricandu-si o burtica falsa si urmand chiar cursuri Lamaze.





Read more...

luni, 6 iulie 2009

Watchmen


Watchmen este o poveste despre crima si conspiratie care se petrece intr-un univers paralel, despre un grup de super eroi care fac parte dintr-un program infiintat de guvernul american. Actiunea este plasata in America Anilor '80 care trece printr-o perioada tumultuoasa, dupa ce gloria erei super eroilor costumati a apus odata cu acest program infiintat inca din cel de-al Doilea Razboi Mondial. Singurii "agenti" activi ai guvernului sunt Comediantul, un mercenar care face toata treaba murdara a guvernului si Doctorul Manhattan, un om de stiinta care in urma unui accident capata puteri nelimitate.
In pragul unei noi amenintari din partea sovieticilor, visul american a devenit o realitate dura care inneaca New York-ul intr-o serie de revolte ale locuitorilor care protesteaza impotriva acestui grup de supraveghetori. Dar cine ii supravegheaza pe supraveghetori ? Dupa ce unul dintre eroi este ucis, Rorschach, cel care nu s-a oprit niciodata din lupta impotriva raului, descopera nu numai un complot de a distruge aceasta fratie de super eroi, dar si un plan diabolic de a rasturna echilibrul puterii in pragul unui al Treilea Razboi Mondial. Impreuna cu Nite Owl, Rorschach va incerca sa dejoace acest plan si sa impiedice un dezastru la nivel international.





Read more...
Blog Widget by LinkWithin
 

Featured