sâmbătă, 18 iulie 2009

Dragon Hunters


Dragon Hunters este o poveste despre aventurile a doi vanatori de dragoni. Principiul lor in viata este sa manance si sa nu fie mancati. Ei traiesc intr-o lume care este infestata de o ciuma groaznica. Creaturi mutante si monstrii infometati. Gwizdo si Lian-Chu nu sunt doi vantori foarte buni. Singurul lor scop este sa cumpere o mica ferma unde sa poata trai linistiti. La cateva insule departare de unde se afla ei, traieste Lordul Arnold, care traieste inspaimantat de intoarcerea lui World Eater, un dragon care se intoarce la fiecare 30 de sezoane, pentru a distruge totul in calea lui. Nimeni nu a fost
capabil sa il infranga, si nimeni nu a scapat cu viata dupa o confruntare cu acest dragon. Zoe, nepoata lordului, decide sa actioneze de capul ei, asa ca se intalneste cu Gwizdo si Lian-Chu. Sperand ca a gasit eroii perfecti, ea ii va arunca pe cei doi vanatori in fata pericolului.




Read more...

joi, 16 iulie 2009

27 Dresses [ro sub]


Jane e o femeie altruista, romantica si foarte frumoasa, practic mireasa ideala. Insa din pacate un astfel de sfarsit fericit nu se intrevede la orizont pentru ea, cel putin nu deocamdata.
Aflam cu uimire la inceputul filmului ca tanara a fost domnisoara de onoare de nu mai putin de 27 de ori, fiind un adevarat expert in acest domeniu. Filmul suprinde momentul in care Jane se pregateste sa "interpreteze" acest rol pentru a 28a oara, acesta fiind insa un moment putin mai special deoarece mireasa e chiar sora sa, Tess.
Insa exista si o problema. Sotul lui Tess e nimeni altul decat omul pentru care Jane are sentimente de dragoste foarte puternice. Daca si el impartaseste aceste sentimente si cine vor fi cei doi miri vom afla vizionand filmul.






Read more...

miercuri, 15 iulie 2009

Hellboy 2: The Golden Army[ro sub]


Hellboy 2 este povestea incalcarii unui armistitiu stravechi intre omenire si fii originari ai Pamantului. Iadul este pe cale sa se dezlantuie. Din lumea subterana, printul Nuada asteapta de secole ca tatal lui sa moara, ca el sa preia controlul lumii de la suprafata. Planul lui este sa trezeasca o armata de aur de masini ucigase, care sa ii cucereasca ceea ce el pretinde ca apartinuse poporului sau inca de la nasterea lumii. Soarta omenirii sta acum in mainile lui Hellboy si a membrilor B.P.R.D.
Dar cand printul Nuada ataca sediul B.P.R.D., un Hellboy suparat si imbatat, nu-i poate face fata printului si este ranit grav. Impreuna cu Abe Sapien, Krauss si Liz, Hellboy trebuie sa calatoreasca in strafundurile Pamantului, pentru a-l opri pe Nuada. Odata ajuns in fata ingerului mortii, Hellboy trebuie sa aleaga intre viata lui pe Pamant si adevaratul lui destin. Numai el il poate provoca pe Nuada la un ultim duel, incercand in aceasi timp sa reziste in fata Armatei de Aur.






Read more...

marți, 14 iulie 2009

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian [ro sub]


La un an dupa incredibilele intamplari din "Leul, Vrajitoarea si Dulapul", regii si reginele din Narnia se regasesc in acel taram fantastic, doar pentru a descoperi ca au trecut mai mult de 1300 de ani in timpul narnian. Cat timp au fost plecati, Epoca de Aur a Narniei a luat sfarsit, Narnia a fost cucerita de Telmarini si acum este controlata de catre maleficul rege Miraz.
Cei patru copii vor intalni in curand un personaj interesant:mostenitorul de drept al tronului Narniei, tanarul print Caspian, care a fost fortat sa se ascunda caci unchiul sau Miraz planuieste sa-l omoare pentru a-l pune pe fiul sau pe tron. Cu ajutorul unui gnom prietenos, a unui curajos soricel care vorbeste pe nume Reepicheep, Trufflehunters si Nikabirk, narnienii, condusi de catre curajosii cavaleri Peter si Caspian, se aventureaza intr-o calatorie epica pentru a-l gasi pe Aslan si a-l invinge astfel pe Miraz, astfel restaurand magia si gloria in regat.




Read more...

luni, 13 iulie 2009

Love Story - Sandra Brown Books

Sandra Brown-Tomorrow's Promise

Sandra Brown - Riley in the Morning

Sandra Brown-Led Astray

Sandra Brown-Chill Factor

Sandra Brown - A Secret Splendor

Sandra Brown - Above and Beyond

Sandra Brown - Demon Rumm

Sandra Brown - The Devil's Own






Read more...

duminică, 12 iulie 2009

Transformers: Revenge of the Fallen


Povestea razboiului Autobotilor si Decepticonilor continua in aceasta noua parte in care noi roboti ies la iveala demonstrand ca ei au influentat istoria planetei noastre mai mult decat credeam noi. Dar birocratii planetei noastre acuza prezenta Autobotilor, considerandu-i principalii vinovati pentru implicarea umanitatii in acest razboi impotriva Decepticonilor. Optimus Prime si Autobotii sai nu vor sa paraseasca planeta neprotejata in fata Decepticonilor, asa ca il roaga pe Sam sa devina avocatul lor in fata rasei umane, cineva care sa ii convinga pe acestia ca ei nu trebuie alungati. Dar Sam este reticent si nu vrea decat sa aibe o viata normala la colegiu, departe de razboaie si roboti intergalactici. De doi ani incoace el este bantuit de viziuni in urma legaturii sale cu energia cubului. Refuzul lui Sam de a se implica va avea consecinte grave atat pentru el insusi, Autoboti si chiar si intreaga planeta, mai ales acum cand conducatorul Decepticonilor, Megatron este adus inapoi la viata si il cheama la lupta pe Fallen, unul din cei mai malefici roboti din istoria planetei Cybertron.





Read more...
Blog Widget by LinkWithin
 

Featured