marți, 1 septembrie 2009

Filme la cerere/ Movies on demand

Pentru ca foarte multe fisiere aflate aici nu sunt descarcate si decat ocupa spatiul degeaba, am decis sa postez linkuri catre filme, muzica, seriale si carti numai la cererea voastra.
    Cum procedati? Simplu. Lasati un comentariu cu numele fisierului pe care il doriti(cu cat mai multe detalii despre acesta: ex. daca vreti un film spuneti anul aparitiei, numele filmului si actorii principali) si eu voi posta linkul de unde il puteti descarca. Mai simplu de atat nu se poate. Astept comentariile voastre!

P.S. Ma puteti gasi si pe All4you , un alt blog al meu.
Read more...

New York[2009]




Read more...

luni, 31 august 2009

Street Fighter :The Legend of Chun Li




Read more...

duminică, 30 august 2009

Supernatural, sezon 1, episoadele 1-3


Imi permit (din nou!) sa va recomand un alt serial tv pe care l-am urmarit in ultimul timp si pe care il gasesc destul de interesant. Desigur, este alegerea voastra daca il veti urmari sau nu.
Supernatural este povestea lui Sam şi a lui Dean, doi fraţi uniţi de acelaşi destin: ei călătoresc prin pustiul câmpiilor americane cu misiunea de a găsi şi a ucide cele mai înfricoşătoare creaturi ale întunericului, de care oamenii au auzit doar din legende şi superstiţii. În timpul acestei lupte cu răul, Sam descoperă că are o serie de abilităţi paranormale: ciudatele sale viziuni prevestesc moartea celor din jur, dar şi apropierea pericolelor. Încurajaţi de propriul tată să se avânte în această aventură pentru a găsi creatura care le-a ucis mama cu mulţi ani în urmă, cei doi fraţi declanşează o adevărată vânătoare a demonilor: vampiri, vârcolaci şi fantome, acestea sunt doar câteva dintre creaturile cu care Sam şi Dean se confruntă.



EPISODE 1

DOWNLOAD

EPISODE 2

DOWNLOAD

EPISODE 3

DOWNLOAD



Read more...
Blog Widget by LinkWithin
 

Featured